Wat is arbeidsdeskundig onderzoek?

Tijdens het arbeidsdeskundig onderzoek focust CP-coaching op de werksituatie van de zieke of arbeidsongeschikte werknemer. Dit onderzoek ondersteunt bij het vaststellen van de re-integratiemogelijkheden van je werknemer. Wij beoordelen de mogelijkheden, beperkingen en geschiktheid van de werkplek en de restverdiencapaciteit van de medewerker. Hiermee bieden wij jouw medewerker maatwerk ondersteuning en nemen wij deze zorg volledig bij u uit handen.

Het arbeidsdeskundig onderzoek wordt uitgevoerd door een gecertificeerd arbeidsdeskundige.

Wanneer wordt er zo’n onderzoek ingezet?

Een arbeidsdeskundig onderzoek wordt ingezet als een werknemer ziek of arbeidsongeschikt is geworden. In geval van bijvoorbeeld een fysieke beperking, chronische ziekte of burn-/bore-out, kunnen huidige werkzaamheden niet meer worden uitgevoerd door de werknemer. Samen met onze arbeidsdeskundige wordt proactief naar een manier gezocht om weer aan het arbeidsproces deel te nemen. Wij gaan voor het beste resultaat, voor werknemer en werkgever.

Wat is het doel het onderzoek?

Het doel van een arbeidsdeskundig onderzoek is om de zieke werknemer inzichten te verstrekken over de toekomst van zijn loopbaan. Hierbij kijken wij naar de mogelijkheden bij de huidige en externe organisatie(s). Ook houden wij een oog op de wetten en regelingen die toepasselijk zijn op de situatie. CP-coaching ondersteunt je medewerker tijdens elke stap van het re-integratietraject.

CP-coaching focust altijd op mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zo geven wij advies over o.a. aanpassingen in taken en functies. Ook geven onze arbeidsdeskundigen re-integratieadvies binnen de Wet verbetering poortwachter. Met ons expertise begeleiden wij jouw werknemer volledig naar een passende, betaalde baan.

Een arbeidsdeskundig onderzoek via CP-coaching?

CP-coaching is de re-integratie expert voor werkgever én werknemer. Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor beide partijen. Ons arbeidsdeskundige onderzoek ondersteunt ons hierbij.

Onze arbeidsdeskundigen zijn specialist in mens, werken en inkomen. Wij zoeken naar de balans tussen belasting en belastbaarheid. Hierop aansluitend geven wij onafhankelijk advies binnen de regels van de Wet verbetering poortwachter. Wij kennen jouw casus, jouw werknemer en jouw bedrijf als geen ander en kunnen daarom als beste ontzorgen.

Een offerte voor een arbeidsdeskundig onderzoek?

Laat je gegevens achter in het contactformulier en wij nemen binnen 24 uur contact op.

Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.