Wat is arbeidsdeskundig onderzoek?

Tijdens het arbeidsdeskundig onderzoek focust CP-coaching op de werksituatie van de zieke of arbeidsongeschikte werknemer. Dit onderzoek ondersteunt bij het vaststellen van de re-integratiemogelijkheden van de werknemer. Wij beoordelen de mogelijkheden, beperkingen en geschiktheid van de werkplek en de restverdiencapaciteit van de medewerker. Hiermee bieden wij de medewerker maatwerk ondersteuning en nemen wij deze zorg volledig uit handen.

Het arbeidsdeskundig onderzoek wordt uitgevoerd door een gecertificeerd arbeidsdeskundige.

Derk staat voor je klaar!
+31 181 851 372
Of een offerte aanvragen

Wat is het doel van het onderzoek?

Het doel van een arbeidsdeskundig onderzoek is om de zieke werknemer inzichten te verstrekken over de toekomst van zijn loopbaan. Hierbij kijken wij naar de mogelijkheden bij de huidige en externe organisatie(s). Ook houden wij een oog op de wetten en regelingen die toepasselijk zijn op de situatie. CP-coaching ondersteunt de medewerker tijdens elke stap van het re-integratietraject.

CP-coaching focust altijd op mogelijkheden in plaats van beperkingen. Zo geven wij advies over o.a. aanpassingen in taken en functies. Ook geven onze arbeidsdeskundigen re-integratieadvies binnen de Wet verbetering poortwachter. Met ons expertise begeleiden wij de werknemer volledig naar een passende, betaalde baan.

Snelle doorlooptijd
Hoge klanttevredenheid 8.3
Ruime expertise
Meer dan 10 jaar ervaring

Een arbeidsdeskundig onderzoek via CP-coaching?

CP-coaching is de re-integratie expert voor werkgever én werknemer. Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor beide partijen. Ons arbeidsdeskundige onderzoek ondersteunt ons hierbij.

Onze arbeidsdeskundigen zijn specialist in mens, werken en inkomen. Wij zoeken naar de balans tussen belasting en belastbaarheid. Hierop aansluitend geven wij onafhankelijk advies binnen de regels van de Wet verbetering poortwachter. Wij kennen de casus, de werknemer en het bedrijf als geen ander en kunnen daarom als beste ontzorgen.

Derk staat voor je klaar!
+31 181 851 372
Of een offerte aanvragen
Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.