CP-Coaching staat als re-integratiebureau in Maassluis al 10 jaar werknemers bij tijdens hun re-integratietraject. Het is ons doel om jou te ondersteunen en te begeleiden bij alle zaken rondom coaching en wet- en regelgeving. Dit doen wij met onze brede kennis en groot netwerk.

We scoren een 8.6

CP-Coaching wordt elk jaar gecontroleerd door ‘Blik op Werk’ en wordt beoordeeld met een 8.6 op het gebied van klanttevredenheid. Medewerkers kunnen weer het werk, waarbij we de focus hebben op een zo kort mogelijk re-integratietraject. Wij werken nauw samen met onze partijen en zijn goed in het vinden van een oplossing voor alle belanghebbenden. Vanuit een kenmerkende mix van sociale en commerciële inslag onderscheiden wij ons op de markt. Onze missie is een duurzame inzetbaarheid van de werknemers en om werkgevers te ontzorgen.

Waarmee we kunnen helpen

Wij zijn begonnen als re-integratiebureau dat zich richtte op jobcoaching van Wajongers. Ondertussen kunnen wij worden ingezet voor alle werkzaamheden voor re-integratie 2e spoortrajecten. Daarbij kun je onder andere denken aan het verzorgen van ‘Naar Werk’ trajecten voor uitkeringsgerechtigden en het uitvoeren van arbeidsdeskundig onderzoek.

Wat kun je van CP-Coaching verwachten?

  • Arbeidsdeskundige die gecertificeerd zijn
  • Op maat en persoonlijke begeleiding
  • Focus voor het belang van werkgever en werknemer
  • Eén vast aanspreekpunt die bekend is met jouw situatie
Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Re-integratiebureau Maassluis

Re-integratiebureau Maassluis


Alleen op afspraak

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.