Als re-integratiebureau in Dordrecht is het de missie van CP-Coaching is om jou onafhankelijk bij te staan bij coaching en wet- en regelgeving. Met een breed netwerk en ruime expertise ondersteunen wij al ruim 10 jaar werknemers met hun re-integratie. Op klanttevredenheid scoort CP-Coaching een 8.6 en dit wordt jaarlijks gemonitord door ‘Blik op Werk’.

Je wilt weer aan de slag

Wij zorgen ervoor dat medewerkers weer aan de slag kunnen. Daarbij hebben we een focus op het verkorten van het re-integratietraject. Wij werken met verschillende partijen in Dordrecht samen. Het vinden van een oplossing voor deze samenwerkingen is waar we goed in zijn. CP-Coaching werkt met een kenmerkende combinatie vanuit commercieel en sociaal oogpunt. Deze mix onderscheidt ons al jaren succesvol van de concurrentie. Een duurzame inzetbaarheid van de medewerker en de zorg uit handen nemen van de werkgever, dat is waar wij voor gaan.

Onze diensten

CP-Coaching is begonnen als re-integratiebureau dat zich richtte op jobcoaching van de Wajong doelgroep. Ons bureau voert alle werkzaamheden uit op het gebied van re-integratie 2e spoortrajecten, zoals het verrichten van arbeidsdeskundig onderzoek en het aanbieden van trajecten ‘Naar Werk’ voor mensen die recht hebben op een uitkering.

CP-Coaching:

  • Heeft het belang van werkgever én werknemer in het oog
  • Werkt met gecertificeerde arbeidsdeskundige
  • Biedt maatwerk begeleiding
  • Werkt met één contactpersoon die bekend is met jouw situatie
Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Dordrecht

Dordrecht

Burgemeester Raadtsingel 51
3311 JG Dordrecht

Alleen op afspraak.

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.