CP-Coaching begeleidt als re-integratiebureau in Rhoon al bijna 10 jaar medewerkers tijdens hun re-integratietraject. Dit doen wij vanuit brede kennis en een groot netwerk. Het is onze missie om jouw te ondersteunen met coaching en wet- en regelgeving. CP-Coaching wordt jaarlijks gemonitord door ‘Blik op Werk’ en scoort een 8.6 op klanttevredenheid.

Snel én goed kunnen re-integreren

Met een focus op het verkorten van het re-integratietraject, zorgen wij ervoor dat medewerkers weer aan het werk kunnen. We streven ernaar om passende oplossingen te vinden voor al onze samenwerkende partijen in Rhoon. Dit doen wij vanuit onze kenmerkende mix van zowel het sociale als het commerciële aspect. Deze werkwijze onderscheidt ons al jaren succesvol van de concurrentie. CP-Coaching neemt zorg uit handen van werkgevers en gaat voor een duurzame inzetbaarheid van de werknemers.

Waarmee kunnen we helpen?

Wij zijn als re-integratiebureau begonnen met de focus op de Wajong doelgroep met jobcoaching. Het verrichten van arbeidsdeskundig onderzoek en het bieden van trajecten ‘Naar Werk’ voor mensen die recht hebben op een uitkering zijn onder andere de werkzaamheden die wij verrichten op het gebied van re-integratie 2e spoortrajecten.

Wij werken met:

  • Eén contactpersoon zodat deze bekend is met je persoonlijke situatie
  • Begeleiding op maat gemaakt
  • Gecertificeerde arbeidsdeskundigen
  • Oog voor het belang van werkgever én werknemer
Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
De Buytenhof

De Buytenhof

Rijsdijk 98
3161 EW Rhoon

Alleen op afspraak

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.