Een re-integratietraject omvat diverse aspecten die van belang zijn voor zowel werkgever als werknemer. Binnen ons re-integratiebureau in Oud-Beijerland ligt de focus op het bieden van onafhankelijke ondersteuning middels coaching en grondige kennis van wet- en regelgeving. Met een omvangrijk netwerk en uitgebreide deskundigheid hebben we gedurende ruim 10 jaar werknemers geholpen bij hun re-integratie in Oud-Beijerland. Daarnaast ondergaan we jaarlijkse evaluaties door ‘Blik op Werk’, een instantie die de kwaliteit van onze diensten toetst. Onze klanttevredenheidsscore bedraagt 8.6!

Hoe gaan we te werk?

Binnen ons re-integratiebureau in Oud-Beijerland streven we ernaar om medewerkers weer spoedig aan de slag te krijgen. Hierbij leggen we de nadruk op het minimaliseren van de duur van het re-integratietraject. We dragen passende oplossingen aan voor alle betrokken partijen. CP-Coaching hanteert een succesvolle benadering waarbij het re-integratietraject zowel vanuit commercieel als sociaal oogpunt wordt bekeken. Deze unieke aanpak heeft ons gedurende vele jaren onderscheiden in de markt. We streven naar langdurige en duurzame inzetbaarheid van de medewerker en naar het verlichten van de werkgever’s lasten.

Re-integratiebureau in Oud-Beijerland voor re-integratie 2e spoor

CP-Coaching begon 10 jaar geleden met expertise op het gebied van jobcoaching voor de Wajong-doelgroep. Momenteel verzorgt ons bureau tevens alle werkzaamheden betreffende re-integratie in 2e spoortrajecten in Oud-Beijerland. We voeren bijvoorbeeld arbeidsdeskundig onderzoek uit en bieden ondersteuning in ‘Naar Werk’ trajecten voor personen met een uitkering.

Behoefte aan het regelen van een re-integratietraject met CP-Coaching in Oud-Beijerland?

  • Je bent verzekerd van persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding.
  • Een toegewijde contactpersoon met kennis van jouw situatie staat voor je klaar.
  • Wij hebben oog voor zowel het belang van de werkgever als de werknemer.
  • Ons team bestaat uit gecertificeerde arbeidsdeskundigen.

 

Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Re-integratiebureau Oud-beijerland

Re-integratiebureau Oud-beijerland

Scheepmakershaven 2
3261 KN Oud-Beijerland

Alleen op afspraak.

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.