Als re-integratiebureau in Middelharnis is het onze missie om jou onafhankelijk te begeleiding en te ondersteunen met de wet- en regelgeving rondom het re-integratietraject. CP-Coaching heeft 10 jaar ervaring met het bijstaan van werknemers tijdens hun re-integratie. Dankzij deze jarenlange ervaring doen wij dit met een ruime expertise en een breed netwerk.

Wij scoren een 8,6 op klanttevredenheid; een score waar we trots op zijn, want re-integratietrajecten zijn complex en vraagt om maatwerk. Verder wordt CP-Coaching elk jaar gemonitord door ‘Blik op Werk’. In onze samenwerkingen houden we de focus op een zo kort mogelijk re-integratietraject, zodat medewerkers weer snel aan de slag kunnen.

Een werkwijze die loont

Bij een re-integratietraject zijn meerdere partijen betrokken. Wij zijn goed in het vinden van oplossingen voor al de partijen waar we in Middelharnis mee samenwerken. We houden daarbij het commerciële en het social aspect in het oog. Dat is onze kenmerkende werkwijze en onderscheidt ons al jaren op de markt. Ons doel is een duurzame inzetbaarheid van werknemers en het ontzorgen van werkgevers.

Re-integratiespecialist in Middelharnis

CP-Coaching is ontstaan als re-integratiebureau in Middelharnis met specialisatie op jobcoaching van de Wajong doelgroep. Door de jaren heen zijn we meerdere werkzaamheden gaan oppakken, zoals re-integratie 2e spoortrajecten. Daarmee doen we arbeidskundig onderzoek en bieden we trajecten ‘Naar Werk’ voor mensen die recht hebben op een uitkering.

Met een samenwerking met CP-Coaching ben je verzekert van:

  • Het belang in het oog houden van werkgever én werknemer
  • Uitsluitend werken met gecertificeerde arbeidsdeskundigen
  • Een vast contactpersoon die bekend is met je persoonlijke situatie
  • Maatwerk begeleiding
Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Re-integratiebureau Middelharnis

Re-integratiebureau Middelharnis


Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.