CP-Coaching heeft als missie om jou te begeleiden en ondersteunen met re-integratietrajecten. Ons re-integratiebureau in Zoetermeer helpt met de benodigde coaching en alle zaken rondom wet- en regelgeving. Wij staan al 10 jaar werknemers en werkgevers bij met hun re-integratietraject. De afgelopen jaren hebben we een ruime expertise en breed netwerk opgebouwd, waarmee we jou het beste kunnen begeleiden. In ons klanttevredenheidsonderzoek worden we beoordeeld met een 8.6. We worden jaarlijks gecontroleerd door ‘Blik op Werk’, zodat we de kwaliteit in onze samenwerkingen kunnen garanderen.

Snel weer kunnen werken

Tijdens het traject houden we de focus op het zo kort mogelijk houden van het re-integratietraject, zodat werknemers snel weer naar de werkvloer kunnen terugkeren. We zijn expert in het vinden van een gepaste oplossing voor alle samenwerkende partijen. We onderscheiden ons van de concurrent dankzij onze kenmerkende en succesvolle werkwijze. Wij houden namelijk rekening met het commerciële en het sociale aspect van een re-integratietraject. Dat is prettig voor werkgever en werknemer. Ons doel is een duurzame inzet van de werknemer en nemen zorg uit handen van werkgevers.

Voor re-intgeratie in Zoetermeer

Wij hebben ervaring met jobcoaching voor Wajonggerechtigden. CP-Coaching is vanuit deze expertise namelijk opgericht. Ondertussen kun je ons ook inzetten voor werkzaamheden gericht op re-integratie 2e spoortrajecten. Denk daarbij aan het verrichten van arbeidsdeskundig onderzoek en het verzorgen van ‘Naar Werk’ trajecten mensen met een uitkering.

Samenwerken met CP-Coaching?

  • Je krijgt persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding
  • CP-Coaching houdt rekening met werkgever en werknemer
  • Je krijgt een vast aanspreekpunt die je persoonlijke situatie kent
  • CP-Coaching werkt uitsluitend met gecertificeerde arbeidsdeskundigen
Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Re-integratiebureau Zoetermeer

Re-integratiebureau Zoetermeer

Boerhaavelaan 40
2713 HX Zoetermeer

Alleen op afspraak.

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.