CP-Coaching is een onafhankelijk re-integratiebureau in Vlissingen. We ondersteunen en begeleiden al ruim 10 jaar werkgevers en werknemers met coaching en de wet- en regelgeving rondom re-integratie. We hebben een ruime expertise en een groot netwerk opgebouwd, waarmee we de juiste diensten kunnen aanleveren.

CP Coaching scoort een 8.6 op het gebied van klanttevredenheid. Verder wordt de kwaliteit van onze dienstverlening elk jaar gemonitord door ‘Blik op Werk’. Als re-integratiebureau in Vlissingen zorgen we ervoor dat het re-integratietraject snel en soepel verloopt, met als doel dat de werknemer weer zo snel en goed mogelijk aan het werk kan. We vinden oplossingen voor elke betrokken partij. We zijn al jarenlang succesvol op de markt dankzij onze kenmerkende werkwijze. Wij houden namelijk de focus op het sociale en commerciële aspect bij een re-integratietraject. Dat is fijn voor werknemer en werkgever. We streven naar een duurzame inzet van de werknemer, waarbij we de werkgever ontzorgen met de wet- en regelgeving.

Toen CP-Coaching is opgericht, richtte we ons uitsluitend op jobcoaching van Wajongers. Tegenwoordig kun je bij ons terecht voor alle werkzaamheden rondom re-integratie 2e spoortrajecten. Je kunt ons inzetten voor het doen van arbeidsdeskundig onderzoek en het uitvoeren van trajecten ‘Naar Werk’ voor uitkeringsgerechtigden.

Een re-integratietraject aangaan met CP-Coaching?

  • Wij houden rekening met het belang van werkgever en werknemer
  • Je krijgt één vast contactpersoon die jouw persoonlijke situatie kent
  • We werken alleen met gecertificeerde arbeidsdeskundigen
  • Je krijgt op maat gemaakte begeleiding die past bij je persoonlijke situatie
Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Re-integratiebureau Vlissingen

Re-integratiebureau Vlissingen

Edisonweg 41 B
4382 NV Vlissingen Vlissingen

Alleen op afspraak.

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.