CP-Coaching is een re-integratiebureau in Vlissingen dat onafhankelijk opereert. Met meer dan 10 jaar ervaring ondersteunen en begeleiden we zowel werkgevers als werknemers in re-integratiekwesties, inclusief coaching en het begrijpen van de wet- en regelgeving. Dankzij onze uitgebreide expertise en ons omvangrijke netwerk zijn we in staat om passende diensten aan te bieden.

Re-integratie zoals het hoort

Onze klanttevredenheidsscore is 8.6, en we ondergaan jaarlijks evaluaties van ‘Blik op Werk’ om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Als re-integratiebureau in Vlissingen zorgen we ervoor dat het re-integratietraject efficiënt en vlot verloopt, met als uiteindelijk doel de werknemer snel en effectief terug aan het werk te krijgen. We vinden oplossingen die aansluiten bij alle betrokken partijen. Onze langdurige marktsuccessen zijn te danken aan onze unieke benadering, waarbij we re-integratietrajecten benaderen vanuit zowel een sociaal als een zakelijk perspectief. Dit komt zowel werknemer als werkgever ten goede. We streven naar duurzame inzetbaarheid van de werknemer en nemen de werkgever de zorgen omtrent wet- en regelgeving uit handen.

Re-integratiespecialist in Vlissingen

In het begin lag onze focus bij CP-Coaching uitsluitend op jobcoaching voor Wajongers. Momenteel bieden we echter een breed scala aan diensten op het gebied van re-integratie 2e spoortrajecten. Bij ons kun je terecht voor diensten zoals arbeidsdeskundig onderzoek en begeleidingstrajecten ‘Naar Werk’ voor mensen met een uitkering.

Wil je een re-integratietraject aangaan met CP-Coaching?

  • Wij houden rekening met zowel werkgevers als werknemers.
  • Je krijgt een toegewijde vaste contactpersoon die op de hoogte is van jouw persoonlijke situatie.
  • Ons team bestaat uitsluitend uit gecertificeerde arbeidsdeskundigen.
  • Je ontvangt begeleiding op maat die perfect aansluit bij jouw persoonlijke omstandigheden.
Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Re-integratiebureau Vlissingen

Re-integratiebureau Vlissingen


Alleen op afspraak.

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.