Bij een re-integratietraject komt veel kijken, voor zowel werkgever als werknemer. Ons re-integratiebureau in Delft heeft de missie om jou op onafhankelijke wijze te ondersteunen bij coaching en wet- en regelgeving. Met een groot netwerk en een ruime expertise helpen we al ruim 10 jaar werknemers met hun re-integratie. Daarnaast worden we jaarlijks gemonitord door ‘Blik op Werk’ die de kwaliteit van onze dienstverlening toets. Op klanttevredenheid scoren we een 8.6!

Snel weer aan de slag kunnen

Ons re-integratiebureau in Delft zorgt ervoor dat medewerkers weer snel aan het werk kunnen. Daarbij focussen we ons op het zo kort mogelijk houden van het re-integratietraject. We vinden gepaste oplossingen voor alle samenwerkende partijen. CP-Coaching werkt met een succesvolle formule waarbij we het re-integratietraject vanuit commercieel en sociaal oogpunt bekijken. Deze mix onderscheidt ons al jaren op de markt. We streven naar een langdurige en duurzame inzetbaarheid van de medewerker en naar het ontzorgen van de werkgever.

Dé specialist voor re-integratie in Delft

CP-Coaching is 10 jaar geleden gestart met een expertise op jobcoaching van de Wajong doelgroep. Ondertussen voert ons bureau ook alle werkzaamheden uit op het gebied van re-integratie 2e spoortrajecten. We voeren bijvoorbeeld arbeidsdeskundig onderzoek uit en ondersteunen bij trajecten ‘Naar Werk’ voor uitkeringsgerechtigden.

Re-integratietraject regelen met CP-Coaching?

  • Je bent gegarandeerd van persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding
  • Je krijgt één contactpersoon die bekend is met jouw situatie
  • Wij hebben het belang van werkgever en werknemer in het oog
  • Wij werken met gecertificeerde arbeidsdeskundigen

 

 

 

Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Re-integratiebureau Delft

Re-integratiebureau Delft

Professor Snijdersstraat 2
2628 RA Delft Delft

Alleen op afspraak.

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.