Wat doet een re-integratiebureau?

Als re-integratiebureau helpen we jou om weer te kunnen werken. Dit doen we met begeleiding tijdens het re-integratietraject. Ook kunnen we jou van trainingen en cursussen voorzien welke bijdragen aan terugkeer naar werk. De uiteindelijke begeleiding is afhankelijk van het soort re-integratietraject.

Onderdeel van onze begeleiding:

  • Gesprekken voeren over je mogelijkheden;
  • Samen een plan opstellen voor re-integratie;
  • Aanbieden van een beroepskeuzetest en/of sollicitatietraining;
  • Aanbieden van scholing en cursussen.
Ebelina staat voor je klaar!
+31 181 851 372
Of een offerte aanvragen
Snelle doorlooptijd
Hoge klanttevredenheid 8.3
Ruime expertise
Meer dan 10 jaar ervaring

Waarom een re-integratiebureau inschakelen?

Het inschakelen van een gespecialiseerd re-integratiebureau zoals CP-coaching biedt de expertise en ondersteuning die je nodig hebt tijdens je re-integratietraject. Onze ervaren coaches begrijpen de nuances van zowel 1e als 2e spoor trajecten en zijn toegewijd aan het optimaliseren van jouw re-integratie-ervaring.  Wij bieden persoonlijke begeleiding, loopbaanadvies en praktische ondersteuning bij elke stap van het proces. Van het identificeren van nieuwe carrièremogelijkheden tot het verbeteren van je sollicitatievaardigheden. CP-coaching zorgt voor een professionele aanpak op maat.

Belang van zowel werknemer als werkgever in het oog

In het re-integratietraject vinden wij het belangrijk om de belangen van de werknemer én werkgever te behartigen. Het doel moet zijn om voor jou een passende plek te vinden waar je met plezier heen kunt. Desalniettemin moet het ook passend zijn voor de werkgever. Met elkaar vinden we een oplossing welke voor beide partijen werkt. Het gehele traject zullen wij het contact tussen de werknemer en werkgever dan ook begeleiden.

CP-coaching gaat voor maatwerk oplossingen 

Wij begrijpen dat geen enkel re-integratietraject hetzelfde is, daarom zetten wij in op gepersonaliseerde begeleiding. Bij CP-coaching geloven wij in maatwerk oplossingen die speciaal op jouw unieke situatie, behoeften en doelen zijn afgestemd. Onze ervaren coaches gaan verder dan standaardoplossingen. We analyseren jouw specifieke uitdagingen en ontwikkelen een op maat gemaakt plan om jouw re-integratie soepel en succesvol te laten verlopen.

Hulp nodig bij re-integratie?

Graag ondersteunen we bij re-integratie. Neem contact met ons op en we plannen een eerste kennismaking. We luisteren in een persoonlijk gesprek naar jouw situatie waarna we een passend re-integratietraject kunnen adviseren.

Contact

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.