Al bijna 10 jaar lang begeleidt CP-coaching werknemers bij het re-integratie traject met behulp van onze schat aan vakkennis en ons uitgebreide netwerk. Wij zien het als onze missie om onafhankelijk ondersteuning te bieden op het gebied van wet- en regelgeving en coaching als re-integratiebureau in Den Haag en omstreken. Klanten geven ons hierbij een 8.6 qua klanttevredenheid. Verder wordt CP-coaching elk jaar door Blik op Werk gemonitord.

CP-coaching helpt werknemers hun werk weer op te pakken. Wij focussen hierbij op het inkorten van het re-integratie traject en het ontwikkelen van duurzame inzetbaarheid van werknemers. Zodat werkgevers zich hierover geen zorgen meer hoeven te maken. CP-coaching onderscheidt zich al jaren in onze sector met onze unieke aanpak met zowel commerciële als sociale insteek. Wij hebben dan ook veel ervaring met het vinden van oplossingen voor al onze samenwerkende partijen in Den Haag.

CP-coaching is begonnen als een re-integratiebureau gericht op jobcoaching van Wajongers. Nu houden wij ons bezig met alle werkzaamheden met betrekking tot re-integratie 2e spoortrajecten. Voorbeelden hiervan zijn het uitvoeren van arbeidsdeskundige onderzoeken en het verzorgen van trajecten Naar Werk voor uitkeringsgerechtigden.

Wat kan je bij ons verwachten?

  • Focus op het belang van werknemer en werkgever
  • Gecertificeerde arbeidsdeskundigen
  • Begeleiding op maat gemaakt
  • (Ten minste) één contactpersoon bekend met uw situatie

Re-integratiebureau met begeleiding in Den Haag voor re-integratie 2e spoor

Wij zijn een specialist op het gebied van re-integratie 2e spoor. Hierbij begeleiden wij werknemers tijdens hun re-integratie bij een andere werkgever. Tijdens het traject leggen wij de focus op professionele en persoonlijke oriëntatie. Wij verkennen de competenties van de werknemer, het beeld van hoe de werknemer zichzelf ziet, en bieden ondersteuning bij eventuele veranderingen die hij meemaakt. Ook begeleiden en ondersteunen wij werknemers bij sollicitaties en het opstellen van nieuwe cv’s.
Ons team van arbeidsspecialisten levert volledig op maat gemaakte re-integratie trajecten. CP-coaching stelt zich 100% op de hoogte van jouw casus, werknemer en bedrijf, zodat wij jouw zorgen volkomen uit handen kunnen nemen. Wij verzorgen arbeidsdeskundige onderzoeken, arbeidsdeskundige begeleiding, evenals de re-integratie in het 2e spoor. Bij ons vind je alle diensten binnen één organisatie.

Hoe verloopt het re-integratietraject in Den Haag?

Het is voor werkgevers verplicht om het 2e spoor te volgen. Dit is geregeld in de Wet verbetering poortwachter. Het 2e spoortraject moet uiterlijk 6 weken na de eerstejaarsevaluatie (=in de 52e verzuimweek) gestart worden. Met trajecten begeleid door CP-coaching voldoen werkgevers zeker aan de eisen genoemd in de Wet verbetering poortwachter.

Wanneer er geen structurele hervatting voor een werknemer mogelijk is binnen de eigen organisatie, begint CP-coaching meteen een passend 2e spoortraject. Op deze manier worden de hervattingskansen van arbeidsongeschikte werknemers zo veel mogelijk vergroot. Wij ondersteunen de werknemers tijdens hun werkhervatting bij nieuwe werkgevers. Wij helpen o.a. bij het zoeken naar vacatures en het opstellen van sollicitatiebrieven. Wij organiseren ook netwerkactiviteiten.

Lees verder naar wat wij voor je kunnen betekenen bij een 2e Spoor traject?

Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie

Bedrijfsverzamelgebouw De Compagnie


Alleen op afspraak

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.