Ons re-integratiebureau in Middelburg helpt je met coaching en wet- en regelgeving bij re-integratietrajecten. Wij hebben veel kennis en een groot netwerk, waarmee wij al 10 jaar lang werknemers en werkgevers ondersteunen en bijstaan tijdens re-integratietrajecten. We scoren een 8.6 op klanttevredenheid en worden jaarlijks gecontroleerd door ‘Blik op Werk’.

Snel maar goed re-integreren

In onze re-integratietrajecten hebben we een focus op een goede en snelle re-integratie. Daarbij houden we het re-integratietraject zo kort mogelijk. We houden rekening met de commerciële en sociale kant van re-integreren op de werkvloer. Dat is een kenmerkende aanpak in onze samenwerkingen waarmee we ons al jarenlang onderscheiden van andere re-integratiebureaus. We vinden oplossingen voor alle betrokken partijen in Middelburg en zorgen voor een duurzame inzet van de werknemer en nemen zorg uit handen van de werkgever.

Re-integratiespecialist in Middelburg

CP-Coaching is 10 jaar geleden begonnen als re-integratiebureau met focus op jobcoaching van mensen die recht hebben op een Wajong-uitkering. Nu bieden we ook re-integratie 2e spoortrajecten aan. Je kunt daarbij denken aan het uitvoeren van arbeidsdeskundig onderzoek en het aanbieden van ‘Naar Werk’ trajecten.

Wat wij garanderen aan onze relaties:

  • We bieden persoonlijke en maatwerk begeleiding
  • We kijken naar de beste oplossing voor werknemers en werkgevers
  • Je hebt contact met een vast contactpersoon die weet van je persoonlijke situatie
  • We werken uitsluitend met gecertificeerde arbeidsdeskundigen
Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Re-integratiebureau Middelburg

Re-integratiebureau Middelburg

Kinderdijk 36
4331 HG Middelburg Middelburg

Alleen op afspraak.

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.