CP-Coaching staat jou als re-integratiebureau in Poortugaal onafhankelijk bij met coaching en wet- en regelgeving. Met onze ruime expertise en uitgebreide netwerk ondersteunen wij al 10 jaar werknemers met hun integratie-traject. Ons bureau heeft een score van 8.6 op klanttevredenheid en wordt door ‘Blik op Werk’ jaarlijks gemonitord.

Onze werkwijze

Als re-integratiebureau in Poortugaal zorgt CP-Coaching ervoor dat medewerkers weer aan het werk kunnen. Daarbij focussen wij ons op het verkorten van het re-integratietraject. Ons bureau werkt met een unieke mix waarbij we rekening houden met het sociale en commerciële aspect. Dit kenmerkt ons al jaren op de markt. Daarnaast zorgt deze mix ervoor dat wij goed zijn in het vinden van oplossingen voor al deze samenwerkende partijen in Poortugaal. Wij zorgen ervoor dat werknemers duurzaam inzetbaar zijn en dat zorg uit handen wordt genomen van werkgevers.

De diensten welke we als re-integratiespecialist in Poortugaal bieden

Jobcoaching van de Wajonggerechtigden is waar wij als re-integratiebureau mee zijn begonnen. De werkzaamheden op het gebied van re-integratie 2e spoortrajecten nemen wij graag op ons. Denk daarbij aan het bieden van trajecten ‘Naar Werk’ en het doen van arbeidsdeskundig onderzoek.

In onze samenwerkingen:

  • Bieden we uitsluitend maatwerk begeleiding
  • Houden we het belang van werknemers én werkgevers in het oog
  • Heb je contact met één vast contactpersoon, zodat diegene bekend is met je persoonlijke situatie
  • Werken we met gecertificeerde arbeidsdeskundigen
Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Re-integratiebureau Poortugaal

Re-integratiebureau Poortugaal


Alleen op afspraak

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.