Als re-integratiebureau in Spijkenisse is het onze missie om je op onafhankelijke wijze bij te staan rondom coaching en wet- en regelgeving. Wij begeleiden al bijna 10 jaar werknemers tijdens hun re-integratietraject. Dit doen wij met breed opgebouwd netwerk en ruime kennis. Dit zie je terug aan de klanttevredenheid, waar CP-Coaching een 8.6 op scoort. Dit wordt jaarlijks gecontroleerd door ‘Blik op Werk’.

Hoe werken we?

 Tijdens ons re-integratietraject focussen we ons op het verkorten van de duur van het traject, zodat medewerkers weer snel aan de slag kunnen. Wij bieden oplossingen voor al onze samenwerkende partijen in Spijkenisse. Daarbij werken we volgens onze kenmerkende mix van zowel sociale als commerciële inslag, dat ons al jarenlang succesvol onderscheidt op de markt. Voor de medewerker gaan we voor een duurzame inzetbaarheid en bij de werkgever nemen we zorg uit handen.

Re-integratiespecialist in Spijkenisse

CP-Coaching is begonnen als re-integratiebureau dat zich focuste op jobcoaching van de Wajong doelgroep. We voeren alle werkzaamheden rondom re-integratie 2e spoortrajecten. Daarbij kun je denken aan het uitvoeren van arbeidskundig onderzoek en het bieden van Naar Werk trajecten voor uitkeringsgerechtigden.

Wat wij onze relaties garanderen:

  • Persoonlijke, maatwerk begeleiding
  • Eén vast aanspreekpunt als contactpersoon, die bekend is met je situatie
  • Gecertificeerde arbeidsdeskundigen
  • Focus op werknemer en werkgever
Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Ondernemershuis Spijkenisse

Ondernemershuis Spijkenisse

Hofweg 1
3208 LE Spijkenisse

Alleen op afspraak

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.