Als re-integratiebureau is Goes is het ons streven om jou onafhankelijk bij te staan bij re-integratietrajecten. We kunnen je helpen met alle zaken rondom coaching en wet- en regelgeving. Wij hebben met 10 jaar ervaring veel kennis opgedaan en een groot netwerk opgebouwd waarmee we werknemers begeleiden tijdens hun re-integratie.

Een succesvolle en kenmerkende aanpak

Op klanttevredenheid scoort ons re-integratiebureau in Goes een 8,6. Verder worden we jaarlijks gecontroleerd door ‘Blik op Werk’. Onze medewerkers zetten zich in voor een zo kort mogelijk re-integratietraject dat ervoor zorgt dat werknemers weer snel aan het werk kunnen. Onze kracht ligt in het vinden van oplossingen voor alle samenwerkende partijen in Goes. We werken met een succesvolle en kenmerkende aanpak, waarbij we het commerciële en sociale aspect in het oog houden. Ons doel is een duurzame inzetbaarheid van de werknemer en het ontzorgen van werkgevers.

Re-integratiespecialist in Goes

CP-Coaching is gestart als re-integratiebureau met focus op jobcoaching van Wajongers. Ondertussen voeren we ook re-integratie 2e spoortrajecten uit. Daarbij kun je denken aan het aanbieden van trajecten ‘Naar Werk’ voor uitkeringsgerechtigden en het uitvoeren van arbeidsdeskundig onderzoek.

CP-Coaching garandeert in samenwerkingen het volgende:

  • We werken voor het belang van werkgever en werknemer
  • We werken alleen met arbeidsdeskundigen die gecertificeerd zijn
  • Je krijgt een vast contactpersoon, zodat diegene altijd op de hoogte is van je situatie
  • Persoonlijke, maatwerk begeleiding
Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Re-integratiebureau Goes

Re-integratiebureau Goes

Stationsplein 21
4461 HP Goes Goes

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.