Als re-integratiebureau in Barendrecht is het onze missie om jou op onafhankelijke wijze bij te staan bij zaken rondom coaching en wet- en regelgeving. Wij hebben een ruime expertise en een groot netwerk waarmee we al 10 jaar werknemers begeleiden tijdens hun re-integratie.

Re-integratie met oog voor werknemer én werkgever

Ons re-integratiebureau in Barendrecht scoort een 8.6 op klanttevredenheid en we worden jaarlijks gecontroleerd door Blik op Werk. Het team van CP-coaching zet zich in voor een verkort re-integratietraject, zodat medewerkers weer snel aan de slag kunnen. Wij zijn goed in het vinden van oplossingen voor al onze samenwerkende partijen in Barendrecht. Wij onderscheiden ons al jaren succesvol op de markt dankzij onze kenmerkende mix van commerciële én sociale aanpak. We gaan voor een langdurige en duurzame inzetbaarheid van de werknemer en ontzorgen de werkgevers.

Re-integratiespecialist in Barendrecht

Wij zijn gestart als re-integratiebureau met specialisatie op jobcoaching van de Wajong-gerechtigden. Nu voeren we alle werkzaamheden uit op het gebied van re-integratie 2e spoortrajecten. Werkzaamheden die hier onder andere onder vallen zijn het bieden van trajecten Naar Werk voor uitkeringsgerechtigden en het verrichten van arbeidsdeskundig onderzoek.

Wat wij onze relaties garanderen:

  • Het belang van werkgever én werknemer in het oog
  • Uitsluitend gecertificeerde arbeidsdeskundigen
  • Een vast contactpersoon die bekend is met uw situatie
  • Maatwerk en persoonlijke begeleiding
Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Re-integratiebureau Barendrecht

Re-integratiebureau Barendrecht


Alleen op afspraak

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.