Bij CP-coaching is het onze missie om je op een onafhankelijke wijze bij te staan op het gebied van coaching en wet- en regelgeving als re-integratiebureau in Rotterdam. Met een ruime expertise en een breed netwerk begeleiden wij al bijna 10 jaar werknemers tijdens hun re-integratie traject. CP-coaching scoort een 8.6 op klanttevredenheid en wordt jaarlijks gemonitord door Blik op Werk. CP-coaching zorgt dat medewerkers weer aan de slag kunnen met een focus op het verkorten van het re-integratietraject. Het vinden van oplossingen voor al onze samenwerkende partijen in Rotterdam is waar wij goed in zijn. Onze kenmerkende mix met zowel commerciële als sociale inslag is wat ons al jarenlang succesvol onderscheidt op de markt. Wij gaan voor duurzame inzetbaarheid van de werknemer en nemen de zorg uit handen van werkgevers.

Wij zijn begonnen als re-integratiebureau dat zich richtte op jobcoaching van de Wajong doelgroep. Wij voeren alle werkzaamheden uit op gebied van re-integratie 2e spoortrajecten. Zo verrichten wij arbeidsdeskundig onderzoek en bieden wij trajecten Naar Werk voor uitkeringsgerechtigden.

Wij garanderen:

  • Belang van werkgever én werknemer in het oog
  • Gecertificeerde arbeidsdeskundigen
  • Eén contactpersoon die bekend is met uw situatie
  • Maatwerk begeleiding

Re-integratiebureau met begeleiding in Rotterdam voor re-integratie 2e spoor

CP-coaching is expert in het begeleiden van werknemers tijdens de re-integratie bij een andere werkgever: re-integratie 2e spoor. We focussen tijdens het traject op persoonlijke en professionele oriëntatie: wij zoeken uit hoe de werknemer zichzelf ziet, waar zijn competenties liggen en ook ondersteunen we de werknemer met de veranderingen die hij doormaakt. CP-coaching biedt begeleiding bij het opzetten van een nieuw cv en ondersteunt tijdens sollicitaties.

Het arbeidsdeskundig onderzoek, arbeidsdeskundige begeleiding en ook de re-integratie in het 2e spoor. Allemaal binnen één organisatie. Wij kennen jouw casus, jouw werknemer en jouw bedrijf als geen ander en kunnen je daarom als beste ontzorgen. Met een team van gedreven professionals zorgen wij voor een re-integratie traject op maat.

Hoe werkt het re-integratietraject in Rotterdam?

Het volgen van het 2e spoor is een verplichting voor de werkgever. De Wet verbetering poortwachter verplicht om uiterlijk 6 weken na de eerstejaarsevaluatie (=in de 52e verzuimweek) met het 2e spoortraject te starten. Via een traject bij CP-coaching voldoet de werkgever aan de eisen van de Wet verbetering poortwachter.

Zodra er geen zicht bestaat op een structurele hervatting binnen de eigen organisatie, start CP-coaching een adequaat 2e spoortraject om de hervattingskansen van de arbeidsongeschikte werknemer zo veel mogelijk te vergroten. CP-coaching ondersteunt de werknemer tijdens de werkhervatting bij een nieuwe werkgever. Zo begeleiden wij het zoeken naar vacatures, het schrijven van sollicitatiebrieven en organiseren wij netwerkactiviteiten.

Lees verder over wat wij kunnen betekenen voor een 2e Spoor traject.

Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Re-integratiebureau Rotterdam

Re-integratiebureau Rotterdam

Thurledeweg 125
3044 ER Rotterdam

Alleen op afspraak

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.