CP-Coaching is een onafhankelijk re-integratiebureau in Brielle. Wij hebben de missie om je op een persoonlijke en onafhankelijke manier te ondersteunen en begeleiden bij coaching en wet- en regelgeving. Wij werken al bijna 10 jaar als re-integratiebureau en hebben in de loop van de jaren een ruime expertise en breed netwerk opgebouwd. Daarmee begeleiden we werknemers tijden hun re-integratietraject.

Als werknemer goed re-integreren

Ons bureau scoort een 8.6 op klanttevredenheid. Daarnaast worden we jaarlijks gemonitord door ‘Blik op Werk’ om deze scoren te monitoren. CP-Coaching zorgt als re-integratiebureau in Brielle dat het re-integratietraject soepel en snel verloopt, met als doel dat de medewerker weer snel aan de slag kan. Wij zijn goed in het vonden van oplossingen voor al onze samenwerkingen in Brielle. Wij onderscheiden ons van de concurrent dankzij een kenmerkende mix van commerciële én sociale inslag. Wij gaan voor duurzame en langdurige inzetbaarheid van de werknemer en nemen zorg uit handen van de werkgever.

Re-integratiespecialist in Brielle

Ons re-integratiebureau richtte zich van oorsprong op jobcoaching van de Wajong-gerechtigden, maar ondertussen voeren we alle werkzaamheden uit op het gebied van re-integratie 2e spoortrajecten. Daar valt onder; het verrichten van arbeidskundig onderzoek en het bieden van ‘Naar Werk’ trajecten voor uitkeringsgerechtigden.

Wat wij garanderen:

  • Persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding
  • Gecertificeerde arbeidsdeskundigen
  • Wij hebben het belang van werknemer en werkgever in het oog
  • Eén vast aanspreekpunt die bekend is met je persoonlijke situatie
CP-coaching

CP-coaching

Krammer 8
3232 HE Brielle

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.