Wij staan als re-integratiebureau in Hellevoetsluis al 10 jaar werknemers en werkgevers bij met re-integratietrajecten. Het is ons streven om jou te begeleiden en ondersteunen bij coaching en de wet- en regelgeving die komt kijken bij een re-integratietraject. We doen dit met ruime kennis en een groot netwerk.

Zorg dragen voor de medewerker

CP-Coaching wordt jaarlijks gecontroleerd door ‘Blik op Werk’ en we scoren een 8,6 in ons klanttevredenheidsonderzoek. We zorgen ervoor dat werknemers weer snel aan het werk kunnen en houden de focus op een zo kort mogelijk re-integratietraject. We werken goed samen met alle betrokkenen en zijn goed in het vinden voor oplossingen voor alle partijen. We onderscheiden ons op de markt met een succesvolle aanpak, waarbij we rekening houden met het commerciële en sociale aspect. We streven naar een duurzame inzetbaarheid van de werknemer en het ontzorgen van de werkgever.

Re-integratiespecialist nodig in Hellevoetsluis?

Wij zijn als re-integratiebureau gestart met een focus op jobcoaching van Wajonggerechtigden. Door de jaren hebben we ons ook gespecialiseerd in re-integratie 2e spoortrajecten. Je kunt daarbij denken aan begeleiding met ‘Naar Werk’ trajecten voor uitkeringsgerechtigden en het doen van arbeidsdeskundig onderzoek.

Wat kun je in onze samenwerkingen verwachten?

  • Werken met gecertificeerde arbeidsdeskundigen
  • Begeleiding aangepast op je persoonlijke situatie
  • Een vast contactpersoon
  • Focus op het belang voor werkgever en werknemer

 

 

Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Re-integratiebureau Hellevoetsluis

Re-integratiebureau Hellevoetsluis

Opzoomerlaan 106
3221 AP Hellevoetsluis Hellevoetsluis

Alleen op afspraak.

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.