CP-Coaching staat al 10 jaar werknemers bij met hun re-integratietraject. Als re-integratiebureau in Vlaardingen is het ons doel om jou te begeleiden en ondersteunen wet- en regelgeving en coaching. Vanuit onze brede netwerk en ruime expertise kunnen we jou het beste begeleiden.

Onze kenmerkende werkwijze

Wij worden jaarlijks gemonitord door ‘Blik op Werk’ en worden beoordeeld met een 8.6 qua klanttevredenheid. Tijdens onze samenwerking hebben wij een focus op het verkorten van het re-integratietraject en kunnen medewerkers weer aan de slag. Met onze samenwerkende partijen in Vlaardingen vinden wij gepaste oplossingen. Wij onderscheiden ons al jaren op de markt dankzij een kenmerkende werkwijze waarbij we rekening houden met zowel het commerciële als het sociale aspect. Wij zorgen voor een duurzame inzetbaarheid van de werknemer en nemen zorg weg bij werkgevers.

Re-integratiespecialist in Vlaardingen

Wij zijn gestart als re-integratiebureau, gericht op jobcoaching van Wajong-gerechtigden. Vandaag de dag kun je ons inzetten voor werkzaamheden gericht op re-integratie 2e spoortrajecten. Daar onder valt bijvoorbeeld het uitvoeren van arbeidsdeskundig onderzoek en het verzorgen van trajecten ‘Naar Werk’ voor mensen die recht hebben op een uitkering.

Wat kun je van onze samenwerking verwachten?

  • Persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding
  • Werken met gecertificeerde arbeidsdeskundige
  • Eén vast contactpersoon, zodat deze bekend is met je situatie
  • Wij houden rekening met het belang van zowel werknemer als werkgever
Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Flexwerken Vlaardingen

Flexwerken Vlaardingen

Van Beethovensingel 126
3133 EA Vlaardingen

Alleen op afspraak

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.