Het is de missie van CP-coaching om jou onafhankelijk te begeleiden en ondersteunen op het gebied van coaching en wet- en regelgeving als re-integratiebureau in Schiedam. Wij staan al bijna 10 jaar werknemers bij tijdens hun re-integratie traject. Dit doen wij met een ruime expertise en breed netwerk.

Snel weer aan het werk kunnen

CP-coaching wordt beoordeeld met een 8,6 op klanttevredenheid. Daarnaast wordt CP-coaching jaarlijks gemonitord door Blik op Werk. Wij zorgen ervoor dat medewerkers weer snel aan het werk kunnen, met daarbij een focus op het verkorten van het re-integratietraject.

Wij zijn goed in het vinden van oplossingen voor al onze samenwerkende partijen in Schiedam. Wij hebben een kenmerkende mix van zowel commerciële als sociale inslag. Dit onderscheidt ons al jarenlang op de markt. Wij streven naar een duurzame inzetbaarheid van de werknemers en regelen deze zorg van werkgevers.

Re-integratiespecialist in Schiedam

Van oorsprong is CP-coaching gestart als re-integratiebureau met focus op jobcoaching van de Wajong doelgroep. Ondertussen voeren we alle werkzaamheden uit rondom re-integratie 2e spoortrajecten. Hierbij kun je denken aan het verrichten van arbeidskundig onderzoek en het aanbieden van trajecten Naar Werk voor uitkeringsgerechtigden.

Werken met CP-coaching:

  • Wij hebben het belang van werkgever en werknemer in het oog
  • Wij werken met gecertificeerde arbeidsdeskundigen
  • U krijgt één vast contactpersoon die bekend is met uw situatie
  • Wij bieden uitsluitend maatwerk begeleiding
Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen
Césant in de Korenbeurs

Césant in de Korenbeurs

Lange Haven 145
3111 CD Schiedam

Afspraak maken

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.