CP-coaching is gespecialiseerd in re-integratie trajecten en biedt maatwerk ondersteuning die aansluit op jouw situatie, eisen en wensen. Wij zien het als onze missie om je onafhankelijk ondersteuning te bieden op het gebied van coaching en wet- en regelgeving. Inmiddels staat CP-coaching al bijna 10 jaar lang werknemers bij tijdens hun re-integratie traject.

CP-coaching is al jaren onderscheidend in ons vakgebied. Wat ons zo kenmerkend maakt is onze benadering met zowel sociale als commerciële inslag. Oplossingen vinden is onze specialiteit. Wij zorgen ervoor dat je zo snel en probleemloos mogelijk weer aan de slag kunt in een passende rol. Wij gaan voor jouw duurzame inzetbaarheid!

Wat garanderen wij:

  • Oog op jouw belang
  • Op maat gemaakte begeleiding
  • Gecertificeerde arbeidsdeskundigen
  • Eén contactpersoon op de hoogte van jouw situatie

CP-coaching scoort een 8.6 op klanttevredenheid en wordt jaarlijks gemonitord door Blik op Werk.

Re-integratie 2e spoor

Het doel van re-integratie via een 2e spoortraject is een betaalde werkhervatting dat extern en passend is. Bij CP-coaching kijken wij naar jouw mogelijkheden in plaats van beperkingen. Wij zorgen ervoor dat je snel weer naar vermogen kunt werken en bovendien dat je duurzaam inzetbaar bent. Met onze ruime expertise, brede netwerk en ons speciaal afgestemde dienstverlening verkleinen we de kloof naar de arbeidsmarkt voor jou.

Verder lezen over wat wij kunnen betekenen voor een 2e Spoor traject.

Arbeidsdeskundig onderzoek

Het arbeidsdeskundig onderzoek biedt ondersteuning bij het vaststellen van jouw re-integratiemogelijkheden. Bij dit onderzoek bekijken wij jouw werksituatie. CP-coaching onderzoekt niet alleen de mogelijkheden en beperkingen, maar ook jouw restverdiencapaciteit en de geschiktheid van de werkplek. Wij bieden je hiermee maatwerk ondersteuning.

CP-coaching is dé re-integratie expert voor jou. Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossingen. Ons arbeidsdeskundig onderzoek helpt ons hierbij.

Verder lezen over wat wij kunnen betekenen voor een arbeidsdeskundig onderzoek.

Jobcoaching

Jobcoaching is een UWV-voorziening om mensen met een arbeidsbeperking te helpen. Deze voorziening ondersteunt de doelgroep bij het behouden van een reguliere baan, zodat zij duurzaam deel kunnen nemen aan de arbeidsmarkt.

Onze jobcoaches bieden jou persoonlijke ondersteuning, zodat je jouw werk uiteindelijk zelfstandig uit kan voeren. Ze begeleiden je bij het inwerken, zijn aanwezig bij gesprekken met jouw werkgever, geven ondersteuning op de werkvloer en kunnen een handleiding voor je maken. Ook blijft je jobcoach bereikbaar voor als er nog iets onduidelijk is of wanneer er een probleem ontstaat.

Verder lezen over wat wij kunnen betekenen bij jobcoaching.

Traject Naar Werk

Het Naar Werk traject is bedoeld voor werknemers die mentaal of fysiek klaar zijn voor re-integratie op de arbeidsmarkt. Deelnemers van dit traject worden persoonlijk begeleid door een jobcoach. Wij ondersteunen je o.a. bij het vinden van de juiste vacatures en het schrijven van een goede motivatie voor een sollicitatie om zo de kloof naar de arbeidsmarkt te overbruggen.

Het doel van het traject Naar Werk is het vinden van nieuw en duurzaam werk dat bij jou past. De gewenste uitkomst van dit traject is een nieuwe betaalde baan.

Verder lezen over wat wij kunnen betekenen voor een Traject Naar Werk.

Werkfit traject

CP-coaching stoomt je klaar voor participatie op de arbeidsmarkt. Wij richten jouw traject op zodanige wijze in dat je op jouw tempo kan wennen aan het werk, het arbeidsritme en de werkdruk. Wij bemiddelen voor je bij opstartbanen, (snuffel)stages of werkervaringsplekken. Aan het einde van het traject ben je voldoende Werkfit en in staat om aan de arbeidsmarkt deel te nemen.

Werkfit trajecten bevatten verschillende onderdelen. Naast het in kaart brengen van jouw positie in de arbeidsmarkt, zoeken wij ook naar werkervaringsplekken. Dit is vooral belangrijk bij een re-integratie op de arbeidsmarkt na een langere absentieperiode. Bij het Werkfit traject ligt er een nadruk op het sterker maken van jouw werknemersvaardigheden. Onze coaches helpen je met je beroepsoriëntatie en je netwerk- en sollicitatievaardigheden.

Verder lezen over wat wij kunnen betekenen voor een Werkfit traject.

Modulaire Dienstverlening

Voor werknemers die willen re-integreren op de arbeidsmarkt, maar niet (meer) de verbinding daarmee voelen of hebben, biedt CP-coaching de Modulaire Dienstverlening van het UWV aan. Deze dienstverlening bestaat uit de volgende modules: Begeleiding Bij Scholing, Participatie Interventie en Bevorderen Maatschappelijke Deelname. Als je nog niet klaar bent voor het Naar Werk traject of het Werkfit traject, dan is de Modulaire Dienstverlening perfect om jouw re-integratie mee te starten.

Verder lezen over wat wij kunnen betekenen in Modulaire re-integratiediensten UWV.

Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.