CP-coaching biedt al bijna 10 jaar lang bijstand aan kandidaten tijdens hun re-integratie traject. Hierbij maken wij gebruik van ons brede netwerk, onze ruime expertise en maatwerk ondersteuning. Het is onze missie om kandidaten op onafhankelijke wijze te begeleiden op het gebied van coaching en wet- en regelgeving. Wij zijn dé re-integratie expert voor kandidaten met een arbeidsongeschiktheidsuitkering of een WW-uitkering.

CP-coaching is goed in het vinden van oplossingen. Wij zorgen ervoor dat een kandidaat zo snel mogelijk weer aan de slag kan gaan in een passende rol. Hierbij zetten wij ons in voor een duurzame inzetbaarheid van de kandidaat. Wij kenmerken ons al jarenlang met onze onderscheidende mix met zowel sociale als commerciële inslag. Voor re-integratietrajecten vanuit een uitkering ben je bij ons aan het juiste adres! Het is onze doelstelling om jouw kandidaat te koppelen aan een passende werkgever.

CP-coaching is officieel goedgekeurd door het UWV en scoort een 8.6 op klanttevredenheid. Wij worden jaarlijks gemonitord door Blik op Werk.

Aansluitend bieden wij ook jobcoaching, Modulaire Dienstverlening trajecten, een Naar Werk traject en een Werkfit traject.

Jobcoaching

Jobcoaching ondersteunt bij het behouden van een reguliere baan, zodat personen op duurzame wijze kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt. Afspraken tussen het UWV en onze jobcoaches zijn vastgelegd in protocollen, welke altijd gevolgd worden door onze jobcoaches.

Onze jobcoaches geven persoonlijke ondersteuning. Jouw kandidaat wordt begeleid bij het inwerken en bij gesprekken met de potentiële werkgever. Ook begeleiden onze jobcoaches de kandidaten op de werkvloer en kunnen zij een handleiding voor de kandidaat maken. Het uiteindelijke doel is dat kandidaten hun werk zelfstandig uit kunnen voeren. Jobcoaches blijven bereikbaar voor het geval er een probleem ontstaat of als er nog onduidelijkheden zijn.

Verder lezen over wat wij kunnen betekenen bij jobcoaching.

Traject Naar Werk

Het Naar Werk traject is gefocust op kandidaten die er mentaal en/of fysiek klaar voor zijn om te re-integreren op de arbeidsmarkt. Kandidaten worden tijdens dit traject bijgestaan door een persoonlijke jobcoach. CP-coaching helpt o.a. met het vinden van vacatures die bij de kandidaat passen en het schrijven van goede motivaties voor sollicitaties. Hiermee helpen wij de kloof naar de arbeidsmarkt kleiner te maken.

Het traject Naar Werk heeft als doel om nieuw en passend werk te vinden dat duurzaam voor jouw kandidaat. De ideale uitkomst van dit traject is een nieuwe en betaalde baan.

Verder lezen over wat wij kunnen betekenen voor een Traject Naar Werk.

Werkfit traject

Met het Werkfit traject stomen wij jouw kandidaat klaar voor participatie op de arbeidsmarkt. Wij bemiddelen naar (snuffel)stages, opstartbanen en werkervaringsplekken. CP-coaching stemt het traject dusdanig af dat kandidaten kunnen wennen aan hun werk, het arbeidsritme en de werklast. De medewerker is aan het einde van dit traject opnieuw Werkfit en in staat om toe te treden op de arbeidsmarkt.

CP-coaching ziet erop toe dat jouw werknemer er helemaal klaar voor is om weer te participeren in de arbeidsmarkt. Wij helpen in de bemiddeling bij opstartbanen, werkervaringsplekken en (snuffel)stages. Werkfit trajecten worden op zo’n manier ingericht dat jouw werknemer gewend kan raken aan het werk, belast worden en het arbeidsritme. Na afloop van het traject is jouw werknemer Werkfit en er weer klaar voor om aan het werk te gaan.

Bij Werkfit trajecten ligt een speciale focus op het ontwikkelen en sterker maken van werknemersvaardigheden. Een Werkfit traject bestaat uit verschillende onderdelen. Zo brengen we de arbeidsmarktpositie van jouw kandidaat in kaart en zoeken wij naar werkervaringsplaatsen. Dit laatste doen wij zeker als jouw kandidaat de arbeidsmarkt opnieuw wil betreden na een langere periode absentie. Onze coaches ondersteunen bij de ontwikkeling van netwerkvaardigheden, sollicitatievaardigheden en beroepsoriëntatie.

Verder lezen over wat wij kunnen betekenen voor een Werkfit traject.

Modulaire Dienstverlening

De Modulaire Dienstverlening van het UWV omvat de modules Begeleiding Bij Scholing, Participatie Interventie en Bevorderen Maatschappelijke Deelname. Deze dienstverlening bieden wij aan kandidaten die opnieuw tot op de arbeidsmarkt toe willen treden, maar de verbinding daar niet (meer) mee hebben. De Modulaire Dienstverlening bij CP-coaching is een goede optie voor kandidaten die aangeven nog niet klaar te zijn voor een Werkfit of Naar Werk traject.

Verder lezen over wat wij kunnen betekenen in Modulaire re-integratiediensten UWV.

Medewerker
Vragen of een offerte aanvragen?

0181 851372
info@cp-coaching.nl

Offerte aanvragen

Direct een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist nodig?

Copyright © 2022 | Alle rechten voorbehouden.